Luchtvracht - Tijd is geld

Oplossingen voor luchtvrachtlogistiek

Lödige biedt systemen en machines voor de geautomatiseerde en handmatige verwerking van luchtvracht. Onze services strekken zich uit van de uitrusting van kleinere depots met gespecialiseerde transporttechniek tot de implementatie van volautomatische vrachthubs.

Logistieke oplossingen voor luchtvracht van Lödige behoren wereldwijd tot de top en zijn gebaseerd op hoge kwaliteitsnormen en decennialange ervaring.

Overzicht van onze oplossingen voor luchtvracht

LUCHTVRACHT TERMINALS Luchtvracht terminals in alle maten. Wij bieden u alles uit één hand: van het ontwerp tot en met het onderhoud.
MOBIELE TERMINALUITRUSTING                                    De flexibele componenten voor luchtvrachttransport kunnen afzonderlijk worden ingezet, om te helpen bij de verplaatsing van luchtvracht op de grond. Het aanbod omvat onder andere: FlexLoader en Slave Pallet Mover.
INTEGREERBARE TERMINALUITRUSTING De integreerbare componenten zijn modulair opgebouwd en kunnen naar wens in een luchtvrachtsysteem gecombineerd worden. Hiertoe behoort het stellingbedieningsapparaat.

 

Wij adviseren u graag bij uw ontwerp. Ontdek hier ons aanbod voor luchthavenlogistiek: